Gravearbejde Randers, Aarhus og Djursland

Er du udkig efter en erfaren entreprenør til at udføre gravearbejde for dig? Hos Entreprenørfirma Michael Skjøtt har vi mange års erfaring med entreprenøropgaver, herunder gravearbejde.

Vi kan hjælpe med graveopgaver uanset om det er til kloak, have eller byggeri. Maskineriet er på plads, sådan at vi hurtigt og nemt kan rykke ud og udføre gravearbejde i og omkring Randers, Aarhus og Djursland.

Gravearbejde med minigraver

Som nævnt ovenfor, kan vi komme hurtigt ud og hjælpe dig med diverse entreprenøropgaver. Det er vigtigt for os at understrege at vi er en aktiv deltager under hele forløbet.

Har du derfor en opgave på tegnebrættet, kommer vi gerne med vores besyv, sådan at vi er sikre på at projektet ender med et godt resultat. Vi kommer med idéer, samtidig med at vi udfører gravearbejdet præcis som du ønsker det.

Skal du have anlagt nyt kloaksystem eller måske gjort klar til ny have, så er det nemt med en minigraver. Den er nemmere at transportere end andre gravemaskiner og derfor er omkostningerne også mindre, når man bruger en minigraver fremfor andet.

Entreprenørfirma Michael Skjøtt hjælper blandt andet med:

Vi stiller høje krav til os selv og vi sørger for at vores arbejder holder i mange år, samt følger alle lovmæssige krav og vejledninger. Vi hjælper også med mange andre typer af opgaver, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Rottespærre montering

Som kloakmester kan vi tilbyde autoriseret rottespærre montering. Med en korrekt installeret rottespærre, sikres at du ikke får ubudne gæster i hjemmet.

Det er et lovkrav at montører af rottespærre er autoriserede. Ønsker du at læse mere om rottespærremontering, hop da ind på vores side omkring dette.

Få hjælp til gravearbejde

Med os som samarbejdspartner, får du en professionel entreprenør, hvor kerneværdier som punktlighed, dialog og godt håndværk er fundamentet i virksomheden. Vi deltager i hele forløbet og tilbyder også rådgivning når vi er færdige. Kontakt os i dag for hjælp til gravearbejde.

Vi kan kontaktes på telefon 27 14 67 12 eller ved at sende os en mail på ms.entreprenoer@gmail.com. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.