Rottespærre Randers, Aarhus og Djursland

Hører du små trin om natten eller vil du bare gerne passe godt på huset og din kloak? Er du nervøs for rotter, så kan en rottespærre være den rigtige løsning for dig.

En rottespærre skaber en fysisk barrierer mellem din kloak og huset, sådan at de små firbenede rotter ikke kan finde vej ind i huset og lave skader på kloaksystemet.

Hos Entreprenørfirma Michael Skjøtt er vi en autoriseret kloakmester, som hjælper med montering af rottespærre i Randers, Aarhus og Djursland.

Hvad er en rottespærre

En rottespærre sikrer dit hus mod ubudne gæster og er typisk konstrueret af rustfrit stål. I bund og grund sørger spærren for at rotte ikke kan trænge ind, samtidig med at der er let gennemstrømning for vandet der skal ud.

Inde i rottespærren er der et dobbeltspjæld med tænder, som skaber en dobbelt barrierer, som gør det svært for rotterne at trænge igennem. Er rotterne for alvor flyttet ind kan det have konsekvenser for helbredet og boligen.

Risiko ved rotter:

  • Skader på kloak og hus
  • Lugtgener
  • Smittebæring

Først og fremmest er der de økonomiske konsekvenser ved skader på kloakken og huset. Er der skader på kloakken skal de repareres og det kan blive en dyr udgift, som kan forhindres ved at arbejde præventivt. Dernæst er der de helbredsmæssige risici, som rotterne kan medføre.

Rotter og skader i kloakken kan skabe lugtgener i hele boligen og i værste fald kan det medføre sygdomme, som rotterne bærer.

Som borger har du pligt til at rapportere hvis du opdager rotter og samtidig er det et lovkrav at selve monteringen af rottespærren, udføres af en autoriseret kloakmester.

Hos Entreprenørfirma Michael Skjøtt er vi autoriserede, hvor vi både rådgiver og udfører rottespærremontering.

Få hjælp til montering af rottespærre

Ønsker du montering af rottespærre eller har du spørgsmål til hvordan du slipper for rotter, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vægter dialog, godt samarbejde og veludført håndværk højt.

Vi kan kontaktes på telefon 27 14 67 12 eller ved at sende os en mail på ms.entreprenoer@gmail.com. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.